• -10%
Artroflex Compus * 90 Compr.

Artroflex Compus * 90 Compr.

Univers Farma
65,61 lei 72,90 lei -10%
cu TVA

Indicatii:
- Intarzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o data cu inaintarea in varsta.
- Reda mobilitatea articulatiilor.
- Artroflex compusisi face simtite efectele dupa 3-4 saptamani de utilizare, dar acestea sunt durabile, pastrandu-se chiar si dupa incetarea utilizarii.
- Datorita continutului in condroitina, produsul contribuie la mentinerea functionalitatii si a integritatii structurale a intregului tesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sange.

Contraindicatii:
- Deoarece nu exista studii privind administrarea glucozaminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alapteaza, produsul nu este recomandat acestora.
- Glucozamina este un zahar aminat, ca atare diabeticii ar trebui sa-l utilizeze cu prudenta si sa-si controleze glicemia mai frecvent pe durata administrarii.
- Glucozamina se obtine din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie sa consulte medicul inainte de a utilize Artroflex compus
- Condroitina are structura si activitate asemanatoare cu heparina, ca atare nu este recomandata persoanelor care se afla sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare:
Se administreaza cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a 4 cure intr-un an. Intre doua cure consecutive se va face o pauza in administrare de 6 saptamani. In cazul in care nu se obtine efect benefic dupa primele 6 saptamani de utilizare, se poate continua administrarea produsului si in perioada de pauza, dar in acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.
La dozele recomandate produsul este bine tolerat digestiv, totusi, pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra in timpul meselor.

 

Prezentare:

90 comprimate

25 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist