• -8%
Avent Cana Tetina Moale 12luni

Avent Cana Tetina Moale 12luni

Univers Farma
Ultimele produse in stoc
27,59 lei 29,99 lei -8%
cu TVA

Cana cu tetina moale rezistenta la muscaturi, SCF802/01, Philips Avent

Cana cu tetina de formare My Gripp are o supapa unica ce impiedica scurgerile
Cu textura anti-alunecare si forma curbata, special creata pentru manutele micute , ajutand copii mici sa isi intareasca incerderea in propriile abilitati 

Etanşă, pentru băut fără murdărire

Tetină rezistentă la muşcături pt. dinţii in dezvoltare

- Cană cu tetină de formare My Grippy
- 300 ml/10 oz
- Peste 9 luni
- Pachet de 1


Supapă avansată – băut fără scurgeri
Nu este nimic mai bun decat o aventură. Doar intreabă-i pe cei mici. Iar cand sunt in mişcare, această cană anti-curgere te ajută să te asiguri că beau fără să se murdărească. Supapa unică face ca lichidul să curgă doar cand copilul bea, astfel incat să nu iţi mai faci griji pentru micile scurgeri sau răsturnarea cănii. Nu ne crede pe cuvant: 91% dintre mame sunt de acord că această cană este fără scurgeri*.

Tetină moale şi rezistentă la muşcături pentru dinţii in dezvoltare
Cand este vorba despre a bea confortabil şi uşor, cei mici au nevoie de o tetină de formare care este delicată cu gingiile, dar care poate insă să reziste la acţiunea dinţilor in creştere. Cana cu tetină de formare My Grippy le oferă pe ambele, datorită tetinei sale rezistente la muşcături, dar in acelaşi timp delicată.

Formă curbată şi textură anti-alunecare
Copilul va bea cu incredere şi singur in cel mai scurt timp, datorită acestei căni uşor de apucat. Forma sa curbată şi textura anti-alunecare facilitează prinderea cănii in manuţele copiilor.

Puţine componente - uşor de asamblat şi curăţat (poate fi spălată in maşina de spălat vase)
Cana cu tetină de formare Philips Avent My Grippy este compusă din doar cateva componente, ceea ce o face uşor de asamblat. Este dotată cu un capac igienic, care păstrează tetina curată, iar toate componentele pot fi spălate in maşina de spălat vase, pentru confortul tău.

Fără BPA (0 % BPA)

Ca toate cănile noastre anti-curgere pentru copii mici, această cană cu tetină nu conţine BPA/are 0 % BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent
Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile "Sunt mare”/"Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Cănile Philips Avent se adaptează etapei de dezvoltare a copilului
A invăţa să bea independent este o etapă importantă in dezvoltarea copilului. Incercăm să facem tranziţia de la alăptare sau hrănirea cu biberonul la băutul dintr-o cană anti-curgere cat mai uşoară şi mai confortabilă posibil. Am făcut echipă cu cadre medicale pentru a ne asigura că fiecare biberon şi cană pe care o dezvoltăm stimulează şi susţine dezvoltarea abilităţilor motorii şi de băut. Deci, fie că cel mic foloseşte o tetină de biberon, o tetină de formare moale sau dură, un pai sau bea fără tetină, poţi avea siguranţa că au fost create cu gandul la dezvoltarea copilului. Toate soluţiile noastre de băut sunt de cea mai bună calitate şi, desigur, nu conţin BPA/au 0 % BPA

1 Obiect
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist