• -10%
Aboca Sedivitax Sirop Copii * 1 Flac....

Aboca Sedivitax Sirop Copii * 1 Flac. ( 220ml)

Univers Farma
31,41 lei 34,90 lei -10%
cu TVA

Sedivitax sirop este o formula studiata pentru a favoriza somnul datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si e extractului liofilizat din flori liguate de Musetel.
Aceste plante impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul sa fie, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.
Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca. In special, formula este imbogatita cu Passiflo 2-LMF, complex brevetat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii, si cu Liguflos, obtinut din selectarea florilor ligulate de Musetel, ambele cu titru ridicat de flavonoide.

Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de Portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.

Mod de administrare:
Se recomanda a se administra:
-cate 10-20 ml seara pentru a facilita somnul;
-cate 5-10 ml dimineata pentru a favoriza relaxarea.
Incepand de la varsta de un an.

9 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist