• -10%
Aboca Melilax Copii Microclisma * 6 Buc.

Aboca Melilax Copii Microclisma * 6 Buc.

Univers Farma
30,51 lei 33,90 lei -10%
cu TVA

Melilax este o microclisma inovatoare pe baza de miere,care combina o actiune echilibrata de evacuare cu o actiune protectoare si calmanta a mucoasei rectale, utila pentru a combate disconfortul, iritatia si inflamatia, prezente in caz de constipatie.
Actiunea dubla a produsului Melilax se obtine datorita PROMELAXIN, un complex activ de miere din nectar si din mana, special selectate si prelucrate conform continutului lor de monozaharide, polizaharide si melanoidine, imbogatit cu fractia polizaharidica din Aloe si Nalba.

Cum actioneaza:
Melilax exercita o actiune de evacuare non iritanta si, prin urmare, induce un stimul fiziologic si echilibrat de activare a defecatiei.
De asemenea, datorita proprietatilor similare cu mucoasa, precum si vascozitatii acestuia, Melilax protejeaza mucoasa rectala in timpul trecerii materiilor fecale, mimand actiunea lubrifianta a mucusului fiziologic.
Aceste proprietati speciale, combinate cu actiunea antioxidanta, confera produsului capacitatea de a proteja si de a calma mucoasa, exercitand o actiune antiinflamatoare indirecta datorita caracteristicilor fizice ale produsului.

Indicatii:
Melilax este indicat in tratamentul constipatiei, chiar s¸i in prezenta unei hipersensibilitati viscerale (cum ar fi in caz de colon iritabil), a unor fisuri s¸i hemoroizi. Produsul este adecvat si pentru folosirea in timpul sarcinii si al alaptarii.

Dozare:
Copii cu varsta i^ntre 3-12 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie. In caz de constipatie persistenta, se aplica 2 doze consecutiv.
Copii cu varsta intre 1-3 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie
Sugari cu varsta i^ntre 0-1 an: jumatate de microclisma de 5 g, la nevoie.

Mod de administrare:
Aplicati cateva picaturi in zona perianala si introduceti usor canula in rect. Apasati microclisma pana la capat, iar la sfarsitul aplicarii mentineti-o apasata pana la extractia completa a canulei, pentru a evita ca produsul sa fie aspirat.

Avertizari:
A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. in caz de constipatie persistenta este important sa consultati medicul pentru a exclude alte patologii. Microclisma este de unica folosinta, prin urmare, nu poate fi reutilizata atunci cand se administreaza jumatate de doza, cum ar fi in cazul sugarilor. A se pastra la loc racoros, uscat s¸i ferit de surse de lumina s¸i caldura. A nu se lasa la indemana s¸i la vederea copiilor mici. Data expirarii se refera la produsul pastrat in ambalajul original s¸i in conditii corespunzatoare.

Compozitie:
Substante functionale 73,2%
Promelaxin complex activ de miere si polizaharide din Aloe si Nalba
Titrat in: monozaharide = 50%, polizaharide (Greutate Moleculara >20.000 Dalton) = 0,3%
De asemenea, contine: amestec hidrogliceric, suc de Lamaie, ulei esential de Lavanda.

Prezentare:

6 microclisme de 5g fiecare pentru Copii si Sugari

66 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist