• -10%
Multi Gyn Vaginal Douche Combipak

Multi Gyn Vaginal Douche Combipak

Univers Farma
73,35 lei 81,50 lei -10%
cu TVA

Irigator vaginal flexibil recomandat a se folosi dupa contactul sexual si in tratamentul adjuvant al infectiilor vaginale. Este singurul irigator care are un design ergonomic ce respecta anatomia femeii, si indeplineste cerintele functionale pentru o igiena vaginala optima. 

Se foloseste usor in orice pozitie dorita. Are un efect optim de clatire datorita aplicatorului prevazut cu orificii de evacuare atat frontal cat si lateral. O membrana speciala previne reintoarcerea fluidului. De asemenea, previne presiunea excesiva la clatire. Canula neteda din plastic medical flexibil. Flacon usor de strans si unghi de aplicare variabil. Ideal in combinatie cu tabletele Multi-Gyn, dar se poate folosi cu orice lichid pentru igiena vaginala. Irigatorul Multi-Gyn are in componenta un flacon ce poate fi strans cu usurinta, prevazut cu gat flexibil. De flacon se ataseaza un aplicator cu capul rotunjit, neted si delicat. Flaconul poate fi cu usurinta strans cu o singura mana. Datorita valvei speciale de silicon poate doar clati, iar fluidul nu este niciodata absorbit inapoi in vagin. In plus, nu se pot crea presiuni in interiorul vaginului. Astfel, folosirea acestui produs este absolut sigura. Este singurul irigator certificat conform directivei CE ca Dispozitiv Medical de Clasa 1.

Indicatii: 
Indicat in igiena vaginala generala; igiena vaginala intensiva in cazul scurgerilor excesive, cu miros neplacut sau de alta culoare, a mancarimilor, a iritatiei sau senzatiei de arsura. Pentru prevenirea infectiilor vaginale si ca adjuvant in tratamentul infectiilor fungice sau bacteriene.

5 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist