• -10%
Aboca Salvigol Bio Adulti * 30 Tablete

Aboca Salvigol Bio Adulti * 30 Tablete

Univers Farma
31,41 lei 34,90 lei -10%
cu TVA

Salvigol Bio Adulti este un supliment natural nutritiv care are rolul de a calma iritatiile gatului, avand un rol protector si de atenuare a simptomelor specifice precum dificultatile de deglutitie sau senzatiile de uscaciune, arsura sau durere. Salvigol Bio pentru adulti calmeaza durerea de gat, un simptom asociat faringitelor si amigdalitelor. Produsul naturist Salvigol Bio pentru adulti este recomandat in special persoanelor expuse agentilor externi agresivi precum frigul, fumul de tigara sau noxele. Alcatuit exclusiv din substante vegetale, suplimentul nutritiv tine la distanta afectiunile respiratorii, daca este folosit de minim doua ori pe zi. Pentru o eficienta maxima, tabletele Salvigol Bio se lasa sa se dizolve in gura.

Salvigol protejeaza gatul, calmeaza durerea. Salvigol tablete este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.

Datorita actiunii sale, Salvigol tablete calmeaza durerea de gat, un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor, fiind de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi precuum frig, fum de tigara, noxe. Salvigol tablete este un produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula sa 100% naturala.

  • Pentru o mai buna eficienta, lasati tableta sa se topeasca in gura. Se recomanda administrarea unei tablete de 2 pana la 4 ori pe zi.
22 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist