CARDUL DE FIDELITATE FARMACIILE UNIVERS

 

REGULAMENT DE UTILIZARE

Actualizat in data de 01.01.2016

 

Cardul de fidelitate FARMACIILE UNIVERS este un program de fidelizare oragnizat si desfasurat de S.C. BIO LIFE MEDICAL S.R.L., numit in continuare si “Organizator”

 

1.Conditii de participare

Cardul FARMACIILE UNIVERS este destinat tuturor solicitantilor care au implinit varsta de 18 ani. Fiecare solicitant are dreptul la un singur card de fidelitate.

 

2.Obtinere card de fidelitate FARMACIILE UNIVERS

Cardul de fidelitate se obtine in oricare dintre punctele de lucru FARMACIILE UNIVERS prin completarea cu majuscule a formularului de inscriere

Cardul de fidelitate este unic, personal si netransmisibil

 

3.Beneficii card de fidelitate FARMACIILE UNIVERS

                a. este valabil in oricare din punctele de lucru FARMACIILE UNIVERS

   b. reducere intre 8% si 25% acordata pe loc la orice tranzactie efectuata in FARMACIILE UNIVERS

                c. posibilitatea de a participa la promotiile speciale si concursurile adresate in exclusivitate clientilor fideli 

 

4. Acordarea beneficiilor

                Beneficiile prezentate la punctul 3 alineatele a,b si c se acorda pe loc, prin prezentarea fizica a cardului de fidelitate, la orice tranzactie efectuata in FARMACIILE UNIVERS, indiferent de metoda de plata (numerar, card). Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri semnalizate. Nu se pot cumula mai multe carduri pentru a obtine o reducere suplimentara. In cazul in care, in urma aplicarii reducerilor aferente oricarui program de fidelitate se obtine un pret mai mic decat pretul de achizitie al S.C. BIO LIFE MEDICAL S.R.L., acesta isi rezerva dreptul de a acorda beneficiul pana la limita pretului de achizitie. 

 

5. Pierderea, furtul sau distrugerea cardului de fidelitate

                In cazul in care cardul de fidelitate este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru in cea mai apropiata FARMACIE UNIVERS si sa solicitati eliberarea unui nou card

 

6. Durata programului de fidelitate si valabilitatea cardului

                Programul de fidelizare prin cardul de fidelitate are durata nedeterminata. S.C. BIO LIFE MEDICAL S.R.L.  poate hatari in orice moment incetarea programului de fidelizare cu conditia instiintarii posesorilor de card de fidelitate cu cel putin 15 zile in toate punctele de lucru FARMACIILE UNIVERS.

                S.C. BIO LIFE MEDICAL S.R.L. (FARMACIILE UNIVERS) isi rezerva dreptul de a invalida cardurile de fidelitate care nu au fost deloc utilizate timp de 12 luni consecutiv sau acele carduri care au fost utilizate cu incalcarea dispozitiilor prezentului Regulament sau ale prevederilor legale.

 

7. Modificarea Regulamentului

Oficial S.C. BIO LIFE UNIVERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice in Farmaciile Univers sau prin intermediul oricaror alte canale de comunicare pe care le considera oportune.

 

8. Informarea Participantilor Conform Legii 677/2001

Prezentul Regulament Oficial sta in mod gratuit la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat in FARMACIILE UNIVERS.

Programul de fidelitate implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament Oficial. 

S.C. BIO LIFE MEDICAL S.R.L., in calitate de operator autorizat, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate prin completarea formularului de card de fidelitate, precum si cele comunicate Organizatorului cu ocazia completarii taloanelor de participare la diverse concursuri si/sau tombole organizate de catre acesta, prelucrarea facandu-se exclusiv in scopuri de marketing, reclama si de publicitate, avand notificata prelucrarea de date cu caracter personal.

Prin participarea la Programul de fidelitate, participantii consimt ca Organizatorul sa colecteze, sa inregistreze, sa organizeze, sa stocheze, sa extraga, sa consulte, sa utilizeze, sau sa proceseze in orice alt mod, datele cu caracter personal inscrise in formularul de card de fidelitate si in taloanele de participare completate cu ocazia concursurilor/tombolelor. Organizatorul se obliga sa respecte legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. 

                    

 

 

 

Product added to wishlist