• -8%
Aboca Algotreat * 4 Plast.

Aboca Algotreat * 4 Plast.

Univers Farma
26,59 lei 28,90 lei -8%
cu TVA

Algotreat Plasturi Efect Termic 4 Buc Aboca

Algotreat Plasturi cu efect termic au efect eficient asupra durerii, muschilor incordati si crampelor, datorita caldurii benefice si terapeutice pe care o ofera. Ingredientele naturale continute de plasturi se activeaza in contact cu oxigenul intr-un interval de 20 de minute si dezvolta temperatura necesara pentru cel putin 12 ore. Tratamentul natural, nou si fara parfum oferit de Algotreat nu lasa urme si gratie ingredientelor naturale nu cauzeaza mancarimi sau alergii. Plasturii pot fi aplicati usor pe zona dureroasa.

Compozitie:

Fier, apa, vermiculita, carbon activat, sare

Contraindicatii:

A nu se folosi in timpul sarcinii si de catre persoanele care sufera de diabet, artrita reumatismala, circulatie sangvina defectuoasa. A nu se aplica pe pielea iritata sau vatamata. In caz de iritatie, roseata intensa sau oricare alte incoveniente in timpul folosirii produsului, indepartati-l de pe piele. Ca oricare alt produs termic, plasturele poate cauza iritatii sau arsuri.

Efecte:

Amelioreaza durerile

Eficient in tratamentul racelilor, dureri musculo-scheletice, dureri de spate, sciatica, dureri de articulatii si alte dureri ale corpului

Administrare:

Se aplica plasturele sub haine, astfel incat sa adere perfect la zona dureroasa. Alternativ, aplicati plasturele pe partea exterioara a hainei din imediata apropiere a pielii. De unica folosinta.

10 Produse
0001-01-01
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.