• -10%
Antinevralgic P * 20 Compr.

Antinevralgic P * 20 Compr.

Univers Farma
11,25 lei 12,50 lei -10%
cu TVA

Compozitie
1 comprimat contine acid acetilsalicilic 250 mg, cafeina 20 mg si paracetamol 150 mg.

Indicatii
Antinevralgic P este un analgezic si antiseptic prin acidul acetilsalicilic si paracetamol; stimulent psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.

Indicat in cefalee, nevralgii, mialgii, febra, gripa, dureri postoperatorii.

Contraindicatii
Alergie sau intoleranta la salicilati si antiinflamatorii nesteroidiene (inhibitoare ale sintezei prostaglandinelor); alergie specifica la paracetamol; ulcer gastroduodenal in evolutie, boli hemoragice si risc de hemoragii. Prudenta in boala ulceroasa neevolutiva, astm bronsic, la renali (in administrarea indelungata) si in timpul sarcinii (se va evita primul trimestru si in ultima luna). Se administreaza cu prudenta sau se evita (dupa caz) asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc crescut de hemoragii), glucocorticoizi (risc de ulcer si hemoragii), metotrexat (creste toxicitatea acestuia), sulfamide antidiabetice (risc de hipoglicemie), probenecid si sulfinpirazona (efect uricozuric scazut), spironolactona (efect diuretic scazut).

Reactii adverse
Epigastralgii, greata, voma; reactii alergice diverse, eruptii cutanate, bronhospasm; rar: reactii anafilactoide diverse, cu asfixie sau colaps (intoleranta incrucisata pentru toate inhibitoarele sintezei prostaglandinelor); tulburari de ritm si cresteri ale valorilor tensiunii arteriale.

Mod de Administrare
Cate 1 comprimat la nevoie, repetat de 3-4 ori/zi.

Prezentare:

20 comprimate

513 Produse
0001-01-01
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist